Σάββατο

ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ


Οι Μetallica και η παρέα τους ξεσήκωσαν 25.000 κόσµου


Φανατικά, µεταλλικά και µαζικά στη Μαλακάσα. Οι φαν του µεταλλικού ροκ δικαίωσαν χτες βράδυ ακόµη µια φορά τον τίτλο τους σαν το πιο πιστό ροκ κοινό της πόλης. Ποιος άλλωστε θα έλειπε από συναυλία των Βig Four; Οι Μetallica, Slayer, Μegadeth, Αnthrax µαζί µέσα σε ένα βράδυ; Τα σύννεφα της µέρας δεν θα έβγαζαν κανέναν από το πρόγραµµά του.

Πάνω από 25.000 φαν πήραν τον δρόµο για Τerra Vibe από νωρίς, µε τον ήλιο (και τα συννεφάκια)

ακόµη ψηλά και τα µέταλλα να καίνε. Από το µεσηµέρι αρκετοί είχαν ήδη περάσει την πύλη, καθώς οι Suicidal Αngels και οι Βullet For Μy Valentine – µε κοινό δικό τους! και σε ρόλο σαπόρτ – θα έβγαιναν νωρίς.

Αργότερα, που οι Αnthrax άνοιγαν για τους Τέσσερις, µια µαύρη θάλασσα από φαν της metal σκηνής που έφταναν µε τα τι-σερτ των γκρουπ που έπαιζαν και όχι µόνο συντονίζονταν µε τα πολλά κυβικά του ήχου. Απόλυτα ικανοποιηµένοι από το ροκ που έδιναν οι µπάντες. Που από την πλευρά τους ανταποκρίνονταν µε τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας τη µια επιτυχία µετά την άλλη, σε ένα σετ φτιαγµένο για να ενθουσιάσει τα πλήθη.

Κάποια στιγµή, οι οµπρέλες ανοίγουν σε µια ξαφνική µπόρα, αλλά το “µέταλλο” βροχή δεν φοβάται. Ούτε όταν η βροχή επανέρχεται δυνατή και µε διάρκεια, την ώρα που στη σκηνή ήταν οι Μetallica.

Οι τελευταίοι, µαζί µε τους Slayer ήταν οι µεγάλοι πρωταγωνιστές.

Ποτισµένοι οι ίδιοι µε το πνεύµα του σκληρού ροκ, δεν έχουν παρά να αποκαλύψουν τον εαυτό τους. Το σόου είναι η ίδια η δυναµική της µπάντας, µια µυστική συµφωνία µε το πιο πιστό κοινό που αντέχει δεκαετίες και αποθεώνεται σε ένα φεστιβάλ αµείωτης έντασης από τη Συµµαχία των Τεσσάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου