Πέμπτη

Ποια είναι η µητέρα και ποια η κόρη;

Η 48χρονη Ντέµι Μουρ και η 16χρονη κόρη της Ταλούλα Μπελ παρακολουθούν επίδειξη µόδας στη Βραζιλία. Η Ντεµί κάθεται αριστερά (απαραίτητη διευκρίνιση)
Η Ταλούλα Μπελ είναι αυτό το 16 χρόνων δροσερό κορίτσι, µε το πολύ λαµπερό πρόσωπο, τα µακριά εβένιναίσια µαλλιά και όλη την κοµψότητα που της επιτρέπει η λεπτή, φίνα σιλουέτα της. Η κόρη της Ντέµι Μουρ και του πρώην συζύγου της Μπρους Γουίλις.

∆ίπλατης, η µαµάτης. Η Ντέµι Μουρ, η οποία χάρη σε αισθητικές επεµβάσεις κόστους περίπου 258.000 ευρώ δείχνει περίπου όπως η κόρη. Καθώς κάθονται και οι δύο δίπλα δίπλα στην πρώτη σειρά µιας επίδειξης µόδας παρατηρεί κανείς τις οµοιότητες ανάµεσα στο κορίτσι και την κυρία Μουρ, ετών 48.

Είναι ντυµένες περίπου το ίδιο. Κοντές φούστες, ψηλά τακούνια. Με µακριά µαύρα µαλλιά,µάνα και κόρη µοιράζονται τις ίδιες στυλιστικές απόψεις.

Ποια είναι η βασική διαφορά ανάµεσα στις δύο κυρίες; Οτι η Ταλούλα έτσι γεννήθηκε, η Ντέµι όχι.

Η Ντέµι Μουρ, σύµφωνα µε όσα λέγονται – και σηµειώνει και η «Daily Mail» – έχει κάνει λιποαναρρόφηση στους γοφούς, τους µηρούς και το στοµάχι, έχει προσθέσει εµφυτεύµατα στο στήθος και µια χολιγουντιανής παραγωγής πλαστική προσώπου.

Αυτό που µάνα και κόρη παρακολουθούν µε µεγάλη αφοσίωση είναι η πασαρέλα του βραζιλιάνικου οίκου Colci, όπου συµµετείχε και ο ηθοποιός Αστον Κούτσερ, ο 32χρονος σύζυγος της Ντέµι.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στη Βραζιλία (όπου οι πλαστικές επεµβάσεις είναι καθηµερινότητα) ηΝτέµι Μουρ βρήκε την ευκαιρία να δηλώσει πως τώρα που πλησιάζει τα 50 νιώθει πιο ικανοποιηµένη από το σώµα της από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Παλιότερα, είπε,είχε ψύχωση µε την εικόνατης. Προσπάθησε να επιβληθεί στοσώµα της, αλλάζοντάς το πολλές φορές µε διάφορες επεµβάσεις. «Αλλά ποτέ δεν κράτησε», εξοµολογήθηκε. «Η ειρωνεία είναι πως µε το που εγκατέλειψα την επιθυµία µου να αλλάζω το σώµα µου έγινε αυτό ακριβώς το σώµα που ονειρευόµουν», είπε η ηθοποιός, η οποία προφανώς βρέθηκε αντιµέτωπη µε τη σκληρή πραγµατικότητα των ρόλων των γυναικών µιας κάποιας ηλικίας, ειδικά όταν αυτή φαίνεται – και δεν... της φαίνεται επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου